Kinderfeestjes

Kinderfeestjes & workshop op school

Een kind kan de was kunst doen

Blije kinderen maken blije ouders. Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Denk eens aan een graffiti-party. Bij onze kinderfeestjes hoeven de ouders zelf niets te doen, behalve zorgen dat de kids oude kleding dragen. En broodjes knakworst regelen, natuurlijk.

Wij regelen de doeken, de spuitbussen en helpen de kinderen met het maken van hun kunstwerken. Die krijgen ze ook mee naar huis – mits ze al droog zijn. Anders kunnen ze later opgehaald worden. Leuk voor aan de slaapkamermuur! Heb je interesse in een kinderfeest? Mail of bel even!

“Dit was het coolste feestje ooit, Joost!” – Tim (9)

Hoe werkt het?

De kinderfeestjes duren ongeveer anderhalf uur, waarin de kinderen na een uitleg over techniek en kleurgebruik zelf aan de slag gaan met een kunstwerk. Dit kunnen losse letters zijn of namen. Bij letters maken wij een voorbeeld letter voor de jarige jop. Ook kan er gekozen worden tussen karton (70×50) of canvas doek (100×70).

Wat kost het?

  •   Eigen naam op een vel karton (formaat: 100×70) kost €190,- voor 6 kinderen. Een persoon extra kost €25,-.
  •   Eigen naam op canvas doek (formaat: 100×70) kost €250,- voor 6 kinderen. Een persoon extra kost €30,-.

    Zelf doen? Kan ook!

    Doe je het liever zelf? We kunnen een kant-en-klaar ‘do it yourself’ graffiti pakket voor je samenstellen met voorbeeld letters, spuitbussen, caps, tape en een link naar de instructievideo. Vanaf €50,- (pakket voor 4 deelnemers). Daarna komt er €10,- euro bij per deelnemer. De vellen karton zijn 70×50.

    “Ik ga dit volgend jaar ook doen, dan mag jij ook komen bij mij.” – Sara (10)