Kunst waar je voor wil omfietsen

Leuk dat je er bent! Wij maken kunst voor iedereen. Van muurschilderingen op flatgebouwen tot interieurschilderingen in restaurants, workshops bij bedrijven en scholen en zelfs kinderpartijtjes.

Scroll rustig door ons aanbod, projecten en het verhaal achter VijfB en voel je vrij om contact op te nemen.

Ons werk

Vandaag de dag wordt VijfB ingehuurd voor muurschilderingen, workshops, bedrijfsuitjes, feestjes, cursusdagen, teamuitjes en ga zo maar door. Kijk vooral even bij onze projecten om een idee te krijgen van VijfB in actie.

Op zoek naar een andere stijl?

Ben je op zoek naar een andere stijl? Iets afwisselends in jouw kantoor, woning of restaurant, of een mix van verschillende stijlen? Wij hebben veel vrienden in de creatieve industrie. Iedereen heeft een unieke en diverse stijl binnen de wereld van muurschilderingen, street art en graffiti. Van steriel en abstract tot kleurrijk en speels.

Wij kunnen de juiste mensen vinden voor jouw project en het regelwerk uit handen nemen. Kijk maar. Mocht je iets tegenkomen wat je bevalt, mail dan even.

Fun Facts

1668

Muurschilderingen

13314

Spuitbussen

364

Workshops

16

Jaar ervaring

Onze klanten

Vandaag de dag wordt VijfB ingehuurd voor gevels, workshops, bedrijfsuitjes, feestjes, cursusdagen, teamuitjes en ga zo maar door. Kijk vooral even bij onze projecten om een idee te krijgen van VijfB in actie.

Laatste nieuws

Uncategorized

Muurschilderingen Alkmaar

Afgelopen oktober een super mooi project afgerond in Alkmaar voor de woningcorporatie Van Alckmaer. De wens was om [...]
Uncategorized

Droom project in Spanje

Afgelopen juli mocht ik 2 muurschilderingen maken in het kleine dorpje Corteconception in zuid Spanje. Voor deze [...]

Contact

Heb je vragen?

Heb jij interesse in een workshop, een muurschildering of ben je gewoon benieuwd naar alle mogelijkheden? Super!

Je kunt ons altijd bellen of mailen. Als je het formulier hieronder invult, bellen we jou binnen 24 uur terug. Geef je even aan wanneer het jou uitkomt?

Phone

06 8168 8165

Email

info@vijfb.com

Address

Industrieweg 4-4D - 2404BZ - Alphen aan den Rijn