Kinderfeestjes

VijfB biedt verschillende kinderfeestjes aan. De kinderfeestjes duren ongeveer anderhalf uur waarin de kinderen na een uitleg over techniek en kleurgebruik zelf aan de slag gaan met een kunstwerk. Na afloop van de workshop krijgen de kinderen hun eigen kunstwerk indien het al droog is direct mee naar huis. Anders kan er ook gekozen worden de werken op een later moment op te halen. De kinderfeestjes kunnen zowel op locatie als op een van de graffiti vrijplaatsen worden gegeven. Wij zorgen voor alle materialen.We adviseren om zoveel mogelijk oude kleren aan te doen. Er zijn drie verschillende kinderfeestjes mogelijk. In overleg is er verder maatwerk mogelijk. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vijfb.com of via ons contactformulier op deze website.

Schermafbeelding 2015-05-29 om 11.37.09

 

Letter op karton

Bij dit type kinderfeestje gaan de kinderen aan de slag op een vel karton van 50×70. Na de uitleg gaan ze zelf hun letter maken. Tijdsduur ruim een uur.

Prijs: 200,- euro voor 6 kinderen (per extra deelnemer 20,- euro)

Photo 05-07-13 17 49 39

 

Hele naam op karton

Bij dit type kinderfeestje gaan de kinderen hun eigen naam spuiten op een vel karton van 100×70. Tijdsduur anderhalf uur.

Prijs: 250,- euro voor 6 kinderen (per extra deelnemer 30,- euro extra)

Hele naam op canvas doek

Bij dit type kinderfeestje gaan de kinderen hun eigen naam spuiten op een canvas doek van 100×70. Tijdsduur anderhalf uur.

Prijs: 300,- euro voor 6 kinderen (3,- euro voor elke extra deelnemer)

 

Photo 09-11-13 15 22 49

 

Do it yourself graffitiworkshop pakket!

Omdat we niet altijd meer tijd hebben voor graffiti kinderfeestjes, verkopen we nu een pakket dat je zelf kan ophangen in de achtertuin of bij een van de legale graffiti plekken. Incl. voorbeeld letter voor de jarige, spuitbussen, caps, tape en een link naar de instructie video. Vanaf 50 euro voor een pakket voor 4 deelnemers. Daarna komt er 10 euro bij per deelnemer.

Vooraf worden de namen voor de deelnemers doorgegeven. Wij spuiten de eerste letter op een vel karton van 70x50cm en maken een voorbeeld letter voor de jarige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *