bedrijfsuitje

VijfB biedt zowel bedrijfsfeesten en teamuitjes aan op locatie als in eigen workshopruimtes. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden. Bedrijfsfeestjes waar ook de kinderen aanwezig zijn of juist teamuitjes waarbij alleen personeelsleden aan de slag gaan. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden weergegeven. In overleg is er verschillend soort maatwerk mogelijk (Denk hierbij bijvoorbeeld aan combinaties van onderstaande mogelijkheden). Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vijfb.com of ons contactformulier op deze website invullen.

Bedrijfsnaam of logo maken

Na een uitleg over techniek en kleurgebruik wordt er gezamelijk een grote muurschildering gemaakt waar iedereen zijn of haar steentje aan bij kan bijdragen. Dit kan zowel op een muur op locatie als op houten panelen wat later kan worden opgehangen.
Er is ook de mogelijkheid om in de gezamelijke muurschildering verschillende vellen karton of canvas doeken op te hangen zodat iedereen een stukje van het kunstwerk mee naar huis kan nemen.

Letter maken

Hierbij gaan de deelnemers na een uitleg over techniek en kleurgebruik zelf aan de slag met een eigen letter. Hierbij kunnen bijvoorbeeld de letters van de bedrijfsnaam worden gebruikt. Naderhand kunnen de deelnemers de gemaakte kunstwerken mee nar huis nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *